Pardoseli Industriale Caparol Hale Metalice


Despre Noi Fabrica Produse si Servicii Referinte  
ACASA DESPRE NOI CONTACT  
CINE SUNTEM si ce stim sa facem
Bine ati venit!
Unii oameni cauta locuri frumoase,
noi facem pardoseli si hidroizolatii frumoase si durabile!

Va invitam sa faceti un tur virtual al websiteului nostru, ce prezinta toate locurile frumoase realizate de Larex Global Floor - LGF – in peste 27 de ani de experienta in domeniul executiei de pardoseli si hidroizolatii DURABILE.

Compania Larex Global Floor - LGF a fost infiintata in 1990, fiind o afacere de familie, in prezent la a doua generatie. Inca de la inceputul activitatii noastre misiunea si pozitionarea in piata au fost foarte bine definite, oferind solutii complete de proiectare, furnizare si instalarea sistemelor de pardoseli si hidroizolatii comerciale, industriale si sportive, pentru interior si exterior.

Compania Larex Global Floor - LGF este o companie cu capital privat integral romanesc, care a stiut de la bun inceput ca pentru a ocupa o pozitie importanta in domeniul productiei de ferestre din PVC-ALUMINIU-LEMN STRATIFICAT, trebuie sa respecte anumite criterii de baza cum ar fi calitatea, iar in acest scop am realizat: investii considerabile pentru achizitionarea de utilaje noi, agrementari ale produselor, certificat de calitate, personal calificat cu experienta, parteneriate cu furnizori care s-au impus prin calitate si promtitudine pe piata europeana:
Profile PVC Kommerling Germania 100% ecologic fara plumb, certificat din Germania, Alumil Grecia.
PRODUSE si SERVICII
Profilul PVC
  Kommerling este marca de sisteme de tamplarie PVC Numarul 1 in Europa, produce de peste 40 de ani, cu sediul la Pirmasens (sud-vestul Germaniei) si este proprietatea companiei germane Profine GmbH - aceasta fiind Numarul 1 in lume pe piata sistemelor de tamplarie PVC.

FERONERIA SIEGENIA
  Feroneria sta la baza oricarei tamplarii moderne. Ea trebuie sa fie caracterizata prin durabilitate, fiabilitate, manevrabilitate. La montarea feroneriei trebuie respectate indicatiile producatorului.

PORTI de GARAJ
 

Porti de Garaj Rezidentiale: -Neizolate (Beryy), Izolate (Sectionale), Usi Interioare, Usi de Siguranta
Porti de Garaj Industriale: -Neizolate, Izolate, Rapide, Antifonic, Rulouri, Glisante, Armonice, Burdufuri, Ramde de Egalizare, Grilaje, Usi de Siguranta

 

Din LEMN STRATIFICAT
  Produsele noastre au un specific aparte fiind, UNICATE realizate prin lemn masiv de diferite esente, stejar, frasin, cires, paltin, larice, brad, fag, nuc - pe baza comenzilor clientilor si a masuratorilor prealabile.

 

Adresa Baia Mare,
str.Vasile Lucaciu nr.172

Tel / Fax 0262 211 643 (Baia Mare)
Mobil 0729-696 101
0729-696 102
0729-000 444
Email office@lgf-floor.ro
ofertare@lgf-floor.ro

Directii Harta - Google Maps
LAREX-Therm - CAPAROL
http://www.larex-therm.ro/larex-caparol
LAREX-Therm - PARDOSELI INDUSTRIALE
http://www.larex-therm.ro/pardoseli-industriale
LAREX-Therm - TAMPLARIE
http://www.larex-therm.ro/tamplarie
LAREX-Therm - HALE METALICE
http://www.larex-therm.ro/hale-metalice

 
© 2023 Larex-Therm. Toate drepturile rezervate.